Prirodni granit, kamen i mermer su simboli trajnosti, snage i elegancije. U građevini se koristi od davnina, a lepota nekih građevina napravljena baš od ovih materijala odoleva vremenu do danas. Naša priča o kamenu počinje 1986. godine, osnovanjem ‘ONX’ d.o.o.
 
Kada smo nastali, bavili smo se preradom granita, mermera i proizvodnjom nadgrobnih spomenika. Dugogodišnje iskustvo i uspeh koji traje decenijama doveo nas je do toga da 2019. godine proširimo delatnost na uvoz, distribuciju i ugradnju keramike, sanitarije i sobnih vrata.
 
Prerasli smo u firmu ‘ČAJT’ d.o.o. koja u svom sastavu obuhvata različite grane delatnosti.  
 
Da smo na pravom putu govore svi  zadovoljni korisnici čije objekte krase upravo naša stepeništa, podovi, zidovi.Tu smo da Vaš prostor i dom pretvorimo u savršeni kutak. Naša stručno osposobljena lica Vam stoje na raspolaganju za sva Vaša pitanja i nedoumice.
 
Sirovine vrhunskih kvaliteta uvozimo od najpoznatijih snadbevača sirovih materijala, od kojih su najčešći iz Turske, Indije i Kine. Na Vama je da samo poželite i zamislite, a na našem timu je da Vaše ideje pretvori u stvarnost. Garantujemo vam rešenje potpuno u skladu sa vašim željama, potrebama i mogućnostima.
 
Nalazimo se u Novom Pazaru, ul. Užička 2, u blizini Petrove crkve.

Adresa

Užička 2
36300 Novi Pazar

Telefoni i Email

+381 66 642 5800 
+381 69 642 580 
lazar.cajt@gmail.com

Radno vreme

08:00h - 16:00h
Ponedeljak - Petak
Image

Na Vama je da samo poželite i zamislite, a na našem timu je da Vaše ideje pretvori u stvarnost. Garantujemo vam rešenje potpuno u skladu sa vašim željama, potrebama i mogućnostima.

Usluge

Sanitarije

0016936
Danas
Prošle nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO:
21
168
989
16936

srendetr